Neurootjes

Dit is één van onze twee logeetjes voor 14 dagen. Na 30 foto’s is dit de meest scherpe geworden, gerbils zijn niet zo goed in stilzitten…

Vandaag was het feest: Ze waren voor hun doen vrij vroeg actief (meestal na 23 uur pas, nachtdieren als ze zijn) en kregen eten en nieuw zaagsel en hooi, woei! Ook kwamen ze er ineens achter dat hun bak zand ook al die tijd in het hok had gestaan, verstopt onder zaagsel wat ze er zelf op hadden gegooid. Toen ik het zand tevoorschijn toverde werd er flink gerekt en gestrekt en rondjes gedraaid in de fijne korrels.

Nu hebben ze het heel druk: rondrennen, eten, zandbadderen, hooi in stukjes knagen, kijken wie er nu weer met zijn camera tegen de kooi tikt, nog meer rondrennen, eten, in het molentje lopen… Pfff.

Welterusten…

3 gedachten over “Neurootjes

 1. Nanne

  deze is behoorlijk scherp[1] volgens mij. Ik vinnut wel raar dat ze heel blij zijn met hun zand, maar er wel steeds meuk op lopen te gooien. WTF(what the fuck) ?

  Je kan trouwens hele leuke dingen doen met formatting in je comments ils :) .. footnotes, TLA(Three Letter Abbriviations) enzo..

  fn1. in ieder geval op dit formaat

  Reageren
 2. betty

  mooie foto hoor. gaat het nog steeds goed met de logees?
  nog een paar dagen zeker dan is de logeerpartij al weer voorbij :(

  Reageren
 3. Sacha

  Prachtige foto! NOg een nachtje slapen, dan zijn ze weer `thuis’. We hebben ze ‘schrikl’k mist… :-)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.