Einde der myst tijden?

Het is al een oud bericht, maar als je achterloopt met het lezen van je rss feeds krijg je dat: het gaat niet goed met het bedrijf wat de Myst spellen heeft gemaakt, Cyan Worlds!

Dit ultieme spel als je van puzzelen, mooie grafische omgevingen en een boeiend verhaal houdt, krijgt nog 1 nieuw deel, End of Ages en daar blijft het bij, helaas. Ik zou bijna de delen die ik van mijn zus heb geleend of op andere wijze gratis heb verkregen, alsnog kopen als ik wist dat dat zou helpen…

Er is een Wikipedia pagina over dit spel, wat ook wel mag, als je na The SIMS het best verkochte spel ooit bent. Pff, nu wordt het nog moeilijker echt leuke puzzelspellen te vinden.

Andere games komen een eind in de buurt, zoals Syberia, maar die zijn vaak grafisch veel minder en meestal is de moeilijkheidsgraad net iets te laag, zodat je uiteindelijk toch weer op tijd naar bed moet :-)

2 gedachten over “Einde der myst tijden?

  1. Sacha

    Wat een triest bericht!!! :-((( ’t is gewoon de schuld van al dat gecopieer-brand-leen-gedinges! ’t Zou verboooooden moeten worden….

    ps: wanneer komt `End of Ages’? Wij moeten het laatste deel nog spelen, had jij die nou al wel gedaan?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.