Mijn zus de doctor

De grote dag is geweest, mijn zus Sacha la Bastide is nu gepromoveerd tot doctor in de Letteren! Bij Geschiedenis, om precies te zijn, zoals ik hier al beschreef. Haar boek is binnenkort te koop in boekwinkels of online te bestellen. Ook is er een digitale versie van het proefschrift in de online bibliotheek van de RuG te vinden, waarbij alleen de titel en inhoud en de samenvatting zonder wachtwoord beschikbaar zijn. Mocht iemand die dit leest en interesse heeft de stellingen willen ontvangen, dan is een mail aan mij voldoende.

Onze rol als paranimfen is Nanne en mij prima bevallen, al had Nanne het wel wat warm in zijn rok… Hieronder zie je Nanne die in vol ornaat voor de plechtigheid toch een beetje met Anna in de zandbak durfde te spelen.

Het was een geslaagde dag, heel spannend natuurlijk maar alles verliep goed. In mijn plaatjes gallerij zal ik binnenkort wat plaatjes van na de plechtigheid zetten.

» Update: er is vandaag (13 mei) in de volkskrant een stukje over het boek verschenen

» Update 2: de plaatjes staan hier!

» Update 3: de plaatjes staan nu op Picasaweb

4 gedachten over “Mijn zus de doctor

  1. Gerard van Gemert

    Artikel gelezen, uitgeknipt en in boek gelegd. Jammer dat journalisten kennelijk geen aardrijkskunde in hun pakket gehad schijnen te hebben, althans de topografie van Nederland niet beheersen.
    Gerard

    Reageren
  2. Nanne

    :)
    tjah, ik (wij) vroeg(en) ons ook al af waar dat utrecht nou in h’naam vandaan komt. Maar goed, wel een heul vet stuk, met kleurenfoto erbij!

    Reageren
  3. Antje

    Kleurenfoto alleen van het proefschrift of is de link naar het artikel incompleet? In elk geval van harte! Fijn dat alles goed verliep.

    Reageren
  4. fred goffree

    Beste Sacha
    Het zit er aan te komen dat men mij gaat vragen een recensie van je dissertatie te schrijven voor de ‘Panamapost’. Ik zou je graag een paar vragen stellen en wil dus graag met je emailen. Laat even weten of je dat wel wilt.
    Fred Goffree

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.