Ongelofelijk luid boek zoek

Mijn boek is zoek: “Extremely loud and incredibly close” van Jonathan Safran Foer.

Aangezien ik verwacht dat de mensen die ik zou willen vragen of ze mijn boek hebben gezien, het liever op mijn weblog lezen dan dat ze er een algemene mail over krijgen: bij dezen (en ja, ik heb het Nanne wel eerst gewoon gevraagd ;-).

Ik ben mijn boek kwijt, het laatste wat ik me ervan kan herinneren is dat hij bij mijn zus te leen was en daarna weer terugkwam. Ik heb al overwogen een nieuw exemplaar te kopen, maar ik heb het idee dat hij nog best eens gewoon kan opduiken. Het meest waarschijnlijke is dat ik hem heb uitgeleend aan iemand, maar dan weet ik dus niet meer aan wie. Help mij!

» Update: het boek is terecht!

15 gedachten over “Ongelofelijk luid boek zoek

 1. Antje

  Dat lijkt me prima, hoewel ik me ook wel geroepen voel het tere zieltje van mijn broertje tegen deze extreem gewelddadige en bloederige film te beschermen… ;-)
  Wil je me vantevoren nog even helpen herinneren want ik vergeet het geheid.

  Reageren
 2. Rob

  Nee, hij is hier niet, maar een neerlandica meldde, dat het een geweldig boek is, dus ik ga de mij resterende boekenbonnen daaraan spenderen

  Reageren
 3. Daan

  Ik denk dat ik er deze week wel aan toekom hem uit te lezen – kreupel op de bank met gekneusde dij :(

  Reageren
 4. Daan

  Een oude chinees opende zijn taxideur in mijn been toen ik daar op Daansnelheid voorbij fietste dus tja.

  Zo te voelen niks ernstigs maar buigen wil ie niet zo graag dus revalideren :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.