Tussentijds verslagje UK vakantie

Dag allemaal, hopelijk regent het inmiddels weer eens in Nederland, want hier is het (nog steeds) heerlijk weer! Voor donderdag zijn er wel onweersbuien voorspeld, onvermijdelijk met dagen van over de 30 graden. We hebben het dus goed, de campings waren tot vandaag prima, compleet met een lieve hond die in ons beekje achter de tent zijn afkoeling zocht en een lieve kat die spontaan ’s avonds op de motorkap van onze (stilstaande) auto sprong (*schrik*).

Vanmorgen hebben we wel drie campings afgekeurd voordat we op ons huidige plekje in de semi-schaduw terecht kwamen, dat was wat minder, maar het lukte ons zonder al te veel stress :-)

Vanavond is ons eerste fish & chips maal gepland hier in Kingsbridge, in een restaurant aan een drooggevallen haventje vol met Arie’s. Woe trekken we waarschijnlijk verder naar een camping in de richting van Harwich, om daarna nog 1 keer van camping te wisselen voordat we weer op de boot gaan dinsdag.

Helaas geen plaatjes bij dit mini-verslagje, want hoewel er usb beschikbaar is op deze super-de-luxe gratis-voor-een-halfuur computers in de library van Kingsbridge, heb ik natuurlijk het kabeltje voor mijn camera in de auto laten liggen… de foto’s volgen dus later!

5 gedachten over “Tussentijds verslagje UK vakantie

  1. Antje

    Leuk om zo wat te lezen! Ik deed overigens direkt na het intypen van mijn naam “tab + 3” wat hier dus niet nodig is haha. Zie je maar op welke site ik het meest actief meedoe!

    Veel plezier nog verder, groetjes Antje

    Reageren
  2. Sas

    Klinkt goed allemaal! Geniet er nog even van. Hier dito hittegolf (met loze onweersbeloften), dus de overgang naar NL zal wel soepel verlopen… Tot volgende week!

    Sas
    ps: Carolien heeft een zoon!

    Reageren
  3. Ilse

    [Sas:3] de overgang ging inderdaad soepel, het is hier zelfs warmer dan in de UK, wat wel even slikken was in de auto vandaag…

    We zijn dus weer thuis, zoals ook op Huiges.nl te lezen is. Het waren twee geweldige dagen! (oh nee, weken :-)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.