Opknapbeurt voor Uzar

Na een lange radiostilte heb ik nu eindelijk een nieuwe layout hier doorgevoerd. Er stonden al een aantal logjes te wachten op publicatie, maar ik wilde ze niet live zetten voor de layout af was. Een maand sabbatical is daar een uitgelezen gelegenheid voor, zou je zeggen. Maar door het prachtige weer in april is het er toen niet van gekomen. Dus dan maar nu! De nieuwe logjes volgen hierna.

Wat nieuw is hier, is de “Tag cloud” in de rechter kolom. De categorie├źn die ik eerst gebruikte zijn vervallen en in plaats daarvan geef ik van elk logje nu aan welke “tag” (categorie) erbij hoort en al deze tags staan verzameld in de Tag cloud. Hier kun je dus snel zien waar ik over schrijf, en aan de grootte van de tag in de cloud kun je zien hoe vaak. Zo zie je dus dat de tag fotopics” het meest voorkomt.

De afbeeldingen van Uzar en mijzelf zijn even verdwenen, die komen nog terug in een uitgebreide “About” pagina die ik wil maken.

Ook zijn de foto’s uit de pics gallerij nog even nergens terug te vinden, daar moet ik een goede Flickr-achtige oplossing voor vinden, of wie weet ga ik daar wel Picasa Webalbums voor gebruiken.

Ik hoor graag wat je van het resultaat vindt en of ergens iets nog verbeteringen kan gebruiken!

5 gedachten over “Opknapbeurt voor Uzar

 1. Nanne

  Ik had natuurlijk al een beetje gekeken op de testpage, maar ik vind het mooi!

  De randomilseplaatjes moeten wel weer trug hoor, want daar zaten een paar hele mooie tussen :D

  Reageren
 2. Joris

  Ziet er prima uit. Maar dat vond ik van de vorige versie ook. Betekend dat nu dat Uzar zelf je niet standaard groet als je hier komt? (Aangezien de foto nu in de post staat)

  Groetjes en tot straks… Pizza! :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.