Kwizzing, w'tjewel

Dat ik er hier nooit eerder over schreef!

Al sinds enige tijd doe ik met mijn team mee aan de door Peter Meindertsma (ex-collega en ex-studiegenoot van mij) bedachte kwizzen in café W’tjewel.

Hij organiseert daar elke maand een kenniskwiz en 2 keer per jaar een popkwiz, beide met veel zorg samengesteld. Zeker leuk om ook een keer naartoe te gaan!

De popkwiz is steeds erg lastig maar heeft wel veel “oja”-momenten. Afgelopen vrijdag brachten we het nog wel tot de vijfde plek, in het linker rijtje dus! :-)
Op deze foto zitten we in vol ornaat. En ja, het was er warm, hence de gloeiende wangen.

Op 1 november is de volgende kenniskwiz. Dankzij teamgenoten die erg veel weten hebben we al een aantal keren een prijs weten te winnen, zo ook de vorige keer (team Buitenkennis). Volgende week donderdag verdedigen we onze titel!

5 gedachten over “Kwizzing, w'tjewel

 1. Peter

  Dank voor je lovende woorden. :)

  Ik ben benieuwd hoe je/jullie het op 1 november gaat/n doen. Er zal toch eens een keer een moment komen dat jullie van de troon gestoten worden? Voor mij hoeft dat niet hoor, want jullie hebben de standaard gezet en zijn nu de ‘eggheads’ die verslagen moeten worden. Lekker spannend!

  p.s. leuk wat je met het logo hebt gedaan. Ge-inverted?

  Reageren
 2. Ilse

  Oe, “eggheads” vind ik wel een erg groot compliment!

  Op het logo heb ik inderdaad een invert losgelaten, dat leek beter dan een wit vlak. Goed te horen dat je het leuk vind, ik twijfelde nog even of ik je logo wel zou mogen bewerken. Maar ik dacht, met al die bronvermeldingen … :-)

  Reageren
 3. Joost

  whoohoo! Eggheads klinkt goed :)

  Maar “buiten kennis” ook :)

  Donderdag gaan we er weer voor!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.