Mijn Last.fm artists

Een collega van mij kwam er deze week achter dat ik een Last.fm account heb. Ik was zelf het bestaan ervan vergeten, ik schijn het ding twee jaar geleden te hebben aangemaakt en ik heb er verder toen niets mee gedaan. Nu heb ik me er meer in verdiept, de plugin voor Winamp geinstalleerd en dus zijn mijn muziekkeuzes nu online te volgen.

Hierboven zie je een “quilt” van Last.fm, een verzameling afbeeldingen van de artiesten waar ik zoal naar luister. Naarmate ik meer via Last.fm beluisterd heb, zullen de afbeeldingen afwisselender worden. Als je met de muis eroverheen gaat, verschijnt de artiestnaam.

Het lijkt me nog leuk om een “dit luister ik nu” toevoeging voor in de rechterkolom op mijn website te zetten, dus wie weet volgt dat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.