Verjaardagsrijtje

Voor mijn verjaardag word ik altijd om mijn wensen gevraagd. Soms weet ik iets origineels, maar meestal kom ik dan met een lijstje boeken op de proppen. Zo ook deze keer, nieuwe leuke boeken om te vragen zijn er namelijk altijd wel.

Al eerder op dit weblog heb ik stapeltjes nieuwe aanwinsten geplaatst. Daarom, deze keer, geen stapeltje maar een rijtje!

De titels (links gaan waar mogelijk naar Wikipedia, anders naar de uitgever):

De meerderheid van deze boeken komt overigens van een website die een collega mij tipte: The Book Depository, wat een goede plek is om goedkoop Engelse boeken te kopen en gratis naar Nederland te laten versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.