Festivals

Het ene festival is het andere niet. Gelukkig maar, want nu kan Nanne vandaag met een vriend naar het drukbezochte en steeds populairdere Zwarte Cross, terwijl ik net om de hoek in de Korrewegwijk even het kleinschalige Krachtvelden heb bijgewoond.

Krachtvelden op het Bernoulliplein

Overigens hebben we beide uitjes te danken aan Twitter. Iemand in Nannes timeline wilde vanochtend van zijn crosskaartjes af en in de mijne vertelde iemand vanavond dat Tim Knol aan het opbouwen was op het Bernoulliplein.

Tim Knol

De beelden komen van mijn Milestone, net als dit logje, geschreven in de WordPress app. Helaas werd de code van het log vernaggeld na het uploaden, dus bijwerken moest ik alsnog even op de computer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.