AndroBlip

Jahoor, nog een berichtje over Android! Ik houd me de laatste tijd ook met weinig andere zaken bezig in m’n vrije tijd :-)

AndroBlipSinds vorige week help ik Nanne bij het schrijven van zijn Android applicatie voor blipfotoAndroBlip (ik schreef er al eerder over). Omdat de app al ergens op begon te lijken en er een out-of-beta 1.0 versie aan dreigde te komen, besloot Nanne dat de app ook in de Android Market moest verschijnen. Daarop besloten we samen dat er dan ook een website moest komen met tekst en uitleg. Deze heb ik in de mini-vakantie die ik vorige week had in elkaar gezet. Zie hier het resultaat: androblip.huiges.nl.

QR code voor AndroBlipHet was erg leuk om zondag de 1.0 versie te lanceren en de app in de Market te zien verschijnen. Dat laatste ging verbazend makkelijk en snel. We vragen in de Market een bijdrage van 0,99 euro voor AndroBlip, als tegemoetkoming voor de registratiekosten van de Market. Hier rechts zie je de QR code om in te scannen met je Android toestel, je ziet dan als het goed is meteen de app.

4 gedachten over “AndroBlip

  1. Nanne

    En mocht je die 99 ct teveel vinden, je kan hem natuurlijk ook gewoon gratis van de site halen :D

    Reageren
  2. Antje

    Ehm, je hebt gelijk, sorry. Ik zocht ernaar onder het kopje ‘links’ maar je kunt inderdaad erg gemakkelijk op je blips komen… maar ja, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan, hm? ;-)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.