My VRmaster organized neatly

Voor mijn verjaardag kreeg ik van collega’s een Google Cardboard van hout (via vrmaster.co). Je kunt je hiermee in een 3D wereld wanen, door een Virtual Reality app op je telefoon te starten (zoals deze, deze of deze, zoeken in Google Play op “VR” levert er een heleboel op). Je telefoon stop je vervolgens in het kastje en dan kijk je naar de app via lensjes. Ook in 3D rondkijken op Google Street View (via de Google Maps app) is erg leuk met dit apparaat.

Het is de beste versie van een Google Cardboard die ik tot nu toe heb gezien (beter dan de versies van karton in elk geval), alles past precies en blijft goed zitten. Het in elkaar zetten was erg leuk om te doen. Natuurlijk maak ik daar ook foto’s van, zoals deze met alle houten onderdelen bij elkaar op onze eettafel, die ik ook op Instagram zette:

VRmaster

Het deed me denken aan foto’s die je voorbij ziet komen op de website “Things organized neatly” en voor de grap heb ik mijn foto daar ingezonden. Vandaag zag ik ineens in mijn feedreader dat mijn inzending geplaatst is! :-)

Dit is een foto van de VRmaster nadat hij in elkaar gezet is:

VRmaster

3 gedachten over “My VRmaster organized neatly

  1. Ilse

    Ja, Streetview beweegt mee. Als je op de Grote Markt in Groningen Streetview activeert in Maps, kun je om je heen kijken en de Olle Grieze en het stadhuis bekijken bijvoorbeeld.

    Je telefoon is beperkt te bedienen, er zit een knopje aan de zijkant van de VRmaster die eigenlijk een magneetje is en sensoren in je telefoon activeert (werkt niet bij alle telefoons en de app moet het ondersteunen). Ook heeft de VRmaster een gat onderin, waardoor je met een vinger eventueel het scherm kan aanraken, maar niet het hele scherm dus dit is beperkt.

    Als het je wat lijkt kun je op verschillende plekken voor een paar dollar een kartonnen versie bestellen!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.