Vakantieplannen: The Great Glen Way

We kunnen er niet meer onderuit, we gaan echt weer een wandelvakantie met bepakking doen, een paar dagen geleden hebben we de tickets geboekt!

We gaan verder waar we 5 jaar geleden zijn geƫindigd met onze vorige lange wandeltocht, de West Highland Way in Schotland. Op dat punt begint de Great Glen Way, een wat kortere maar hopelijk net zo mooie route. Deze start in Fort William en eindigt na 117 kilometer in Inverness.
Natuurlijk weten we nog precies wat er leuk en minder leuk was aan de vorige keer. Met name het verliezen van je rugzak uit de laadruimte van een rijdende bus was minder, dus dat gaan we dit keer proberen te voorkomen.

Ook heb ik Nanne plechtig beloofd dit keer te proberen minder last van een ochtendhumeur te hebben. Vroeg op, soms extreem vroeg omdat je vriendje niet meer kan slapen omdat er 1000 midges zijn, soms in de regen, met 30 kilometer lopen in het vooruitzicht met teveel kilos op je heupen die toch al stuk waren, het is soms even niet meer zo leuk…

Even pauze, snel alles te drogen hangenMaar de 30 kilometer op een dag gaan we dit keer proberen te vermijden. Ook staan er altijd mooie landschappen, Lochs en kronkelende paadjes tegenover de minder leuke dingen.

In de zoek geraakte rugzak zaten naast een (analoge) camera en een gps ook 5 volgeschoten rolletjes, wat nu nog de grootste kater is. We hebben Nannes foto’s gelukkig nog wel, waar je op deze pagina 2 voorbeelden van ziet.

Dit keer gaat de 30D mee (ook in de bus, op schoot) en ik verheug me al op de mooie plaatjes die we daarmee gaan maken!

5 gedachten over “Vakantieplannen: The Great Glen Way

  1. Nanne

    haha, die foto onderaan: dat was een: hee, het is weer droog, t-shirt uithangen en regenjassen uit – sessie :D

    Reageren
  2. Antje

    Wordt vast weer heel gaaf! En dat ochtendhumeur kan ik me best voorstellen als ik om 3.30 uur terwijl het regent met 30 kilometer voor de rug en spierpijn wordt wakkergemaakt omdat iemand anders last heeft van muggen…

    (slecht humeur vanwege muggen is overigens ook prima in te komen)

    Reageren
  3. ilse

    [Antje:4] Je kunt je als gebruiker reigistreren. Ik ben nu als Ilse ingelogd en ga als ik deze opmerking gepost heb kijken of ik mijn reactie kan editen. Het voordeel is iig al wel dat mijn naam en emailadres alvast ingevuld zijn en alle vinkjes goed staan.

    Edit: nope, editen kan niet als geregistreerde gebruiker. Helaas!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.