Paardebloem

Op een website zag ik voorbeelden van versieringen voor een laptop. Er zijn hele mooie, zoals deze Snow White die gemaakt is voor een Macbook en het Apple logo goed heeft gebruikt.

Ik zocht iets minder opvallends, die hopelijk niet snel zou gaan vervelen. Via een search op Etsy.com kwam ik op een mooie, eenvoudige tekening van een paardebloem terecht. Dit mooie madeliefje was trouwens ook een kanshebber.

Meteen besteld en een paar dagen later al in huis! En dan aan de slag om hem netjes en goed op mijn laptop te krijgen. Met alle kleine, losse onderdelen was dat nog wel even een werk. Uitsnijden, besluiten welke je wel en welke je niet gaat gebruiken, positioneren en dan pluisje voor pluisje netjes erop plakken. Dit is het resultaat:

Aangezien ik een subtiel aantal pluisjes heb gebruikt, had ik er een paar over. Daar kon ik mooi de ruimte onder het toetsenbord nog mee versieren:

Het is erg mooi geworden, al zeg ik het zelf. De kleur, zwart, staat erg goed op het aluminium van mijn Macbook. De stickers zijn van mooie kwaliteit en plakken goed, hopelijk blijven ze dat nog een tijdje doen!

7 gedachten over “Paardebloem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.