Meer Schotse vakantiefoto's

Rocky roadsWe zijn sinds donderdag weer terug van de al eerder aangekondigde vakantie in Schotland. Gelukkig hebben we (dit keer) de foto’s nog…

Gisteren plaatste ik al Nannes dagelijkse blips van onze 19 dagen vakantie en ’s avonds ging ook onze grotere selectie vakantiefoto’s online op Picasaweb. In deze post nog een paar fotootjes die ook leuk zijn om te laten zien.

Iedereen kent toch wel de Bavaria reclame met de hit van Opus? Die van de “tunnel, with black light at the end…” :-)

Wij vonden in Stonehaven een “Rocky road” op het menubord (zie hierboven) en zoals verwacht is het een mierzoet toetje in Groot BritanniĆ« (niet geprobeerd overigens).

De reclame was een van onze “vakantieliedjes” die we zongen tijdens de Great Glen Way, naast het nummer “Don’t Let The Man Get You Down” van Fatboy Slim, die ik om de een of andere reden in mijn hoofd had (als je hem op gaat zoeken luister dan ook even Signs, wat als inspiratie diende) en natuurlijk “New shoes” van Paolo Nutini.

Hier rechts heb ik mijn spiksplinternieuwe schoenen aan en bind ik mijn sandalen aan mijn tas, want het is wandelschoenen inlopen geblazen!
En tot slot, hoe kan het ook anders :-), (nep)zonnebloemen die we onderweg ergens tegen een winkelgevel tegenkwamen.

4 gedachten over “Meer Schotse vakantiefoto's

  1. Nanne

    ik geloof dat het lunchtijd was, dus kopje koffie met een broodje….niet eens rockyroad dus :)

    Reageren
  2. Ilse

    Nee, geen zoetigheid idd, ik zag het bord ook pas nadat mijn panini tonijn besteld was :-) Met koffie uiteraard.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.