Mijlpaal

Sinds mijn telfort abonnement verlengd mocht worden, ben ik op zoek naar een nieuwe telefoon. Mijn oude Sony Ericsson T610 doet het op zich nog prima, maar ik was het kleine geheugen wel een beetje zat. Als je tijdens je vakantie een paar smsjes met je zus uitwisselt, is het geheugen alweer vol en gaat het toestel daarover zeuren. Om het te verhelpen moet je 1 voor 1 alle berichtjes uit je inbox en de map met verzonden berichten verwijderen. Kortom, ergernis. Op zoek naar iets anders!

Dat ik een smartphone wilde, wist ik al. Nanne heeft al een tijdje de T-mobile G1 en tegenwoordig is kunnen bellen met je telefoon een leuke bijkomstigheid, meer niet ;-)

Toen ik op zoek ging was de HTC Hero al een tijdje uit, dus die wilde ik niet, want dat voelde alweer als een “oud” apparaat. Bovendien leek een fysiek qwerty toetsenbord me erg handig, wat de meeste toestellen (en de Hero) niet hebben.

De Motorola Droid was al een tijdje in Amerika uit en ik hoopte dat deze snel naar NL zou komen, want de recensies waren lovend. Met Nanne ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden in NL waren en dat bracht het bedrijf waar hij werkt, Belsimpel.nl op het idee als eerste dit toestel in combinatie met een abonnement te gaan verkopen. Zodoende werd ik 1 van de eerste met een Motorola Milestone (zoals hij in Europa heet) met een abonnement in NL!

Het was even spannend met alle sneeuw die er vorige week was gevallen, maar ik kreeg mijn toestel ook nog eens op tijd voor de kerstvakantie. Lekker veel tijd om er uitgebreid mee te spelen dus! :-)

Update: afbeelding vervangen door een betere die de telefoon meer recht doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.