Lekker top 100 2015 op de kaart

Vandaag is de Lekker top 500 bekend gemaakt, de lijst van beste restaurants in Nederland volgens Lekker. Toen ik de top 100 op een rij zag staan, was ik benieuwd hoe dit er op een kaart uit zou zien, hoe de restaurants over Nederland zijn verspreid. Ik heb de lijst van dinnersite gehaald en met een paar aanpassingen in My Maps geladen.

Aan de kleur van de marker kun je zien hoe hoog het restaurant scoort, lichter betekent een hogere score. Omdat alleen de plaatsnaam van het restaurant in de lijst stond, is de locatie op de kaart niet heel precies.

Bij de restaurants die het dichtst bij Groningen liggen hebben we al eens heerlijk gegeten, de Piloersemaborg en de Vlindertuin. De overige restaurants herkende ik zo snel niet en staan nu op ons verlanglijstje :-)

Update: Nog een leuk restaurantskaartje! Op nu.nl staat nu een kaart van alle 79 restaurants met 1 of meerdere Michelinsterren in 2015.

Een gedachte over “Lekker top 100 2015 op de kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.