Thuistrainer

Vandaag reed er een mannetje in een geel busje onze straat in, stopte, stapte uit en zette een pak in onze gang! Na het ontvangen van wat centjes ging hij weer en mocht ik mijn (zelfbetaalde) cadeautje uitpakken…

Zie hiernaast de onderdelen! Die zagen er al indrukwekkend uit, vind ik. Ik heb snel de engelstalige instructies opgevolgd en alles in elkaar gezet met de tools die erbij zaten (zo weet ik nu bijvoorbeeld wat een allen key is) en…

…tadaaa! Daar is tie dan.

Ik heb er in 5 minuutjes al 44 kcal mee verbruikt! (hoeveel handjes chips zijn dat, Nanne?)

7 gedachten over “Thuistrainer

 1. ilse

  hmm, Nanne vertelde hoe die eruit ziet, ik geloof dat mijn ouders een vergelijkbare hebben. ik kijk eerst maar even of ik het fietsen blijf volhouden, niet te veel tegelijk :-)

  trouwens, gister 30 min ongeveer 20 km/h gefietst, 315.5 kcal verbruikt, lukte prima met een aflevering van Lost!

  Reageren
 2. betty

  het staat ons niet in de weg. we dachten jou er mogelijk eem plezier mee te doen. wij gebruiken hem niet. :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.