Blippen met de Milestone

Blipfoto.comDit berichtje bevat een mededeling en een beetje reclame voor Nannes project. Ik ben al een tijdje lid van Blipfoto, om reacties onder Nannes blips te kunnen zetten. Blips zijn foto’s die je als je lid bent van Blipfoto dagelijks online kunt zetten, wat Nanne nu ook al geruime tijd doet (975 ononderbroken blips tot nu toe). Nu hij een Android applicatie heeft geschreven om vanaf je telefoon foto’s naar Blipfoto te uploaden, heb ik mijn account omgezet van “commenter” naar “blipper”. Zo kan ik Nannes app testen vanaf mijn Milestone. Mijn laatste drie blips zie je hiernaast.

AndroBlipDe app van Nanne heet AndroBlip en als je ook een blipper met een Android toestel bent, probeer hem dan eens uit! AndroBlip is nog in alpha status, maar er wordt hard aan gewerkt (zelfs terwijl ik dit schrijf) om alle bugs en feature requests te verwerken. Je kunt AndroBlip ook volgen op Twitter: @AndroBlip.

Een gedachte over “Blippen met de Milestone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.